Stichting Zuidbus

non-profit organisatie
Stichtingen

De Zuidbus vervoert minder-mobiele ouderen (55+) die woonachtig zijn in de wijken Rivierenwijk, Hoograven, Tolsteeg, Rotsoord, Bokkenbuurt en Lunetten in het zuiden van de stad Utrecht van en naar hun soos, bingo of eetgroep. Dankzij Stichting Zuidbus kunnen veel ouderen meedoen aan activiteiten in diverse wijken, waarmee eenzaamheid wordt voorkomen. Onze bus, een witte Mercedes Sprinter, biedt ruimte aan 7 passagiers en maximaal 5 rollators (geen rolstoelen of scootmobielen).

Tussen het reguliere vervoer door worden er van maart t/m december ook uitstapjes gemaakt naar diverse leuke en interessante bestemmingen voor zeer schappelijke prijzen. Het aantal uitstapjes en de bestemming varieert per maand. Enkele voorbeelden zijn een dagtocht naar Urk, een middag naar de Biesbosch of de Veluwe, of gewoon gezellig bijpraten in een van de fraaie theetuinen of restaurants in de provincie. Ook populair zijn de verrassingstochten en boottochten. In december worden diverse kerstmarkten bezocht.

Behoort u tot onze doelgroep en wilt u zich aanmelden voor onze uitstapjes, dan kan dat in de aanmeldperiode (van het begin tot het midden van de maand) via onze website, zie hieronder.

NB:

  • Wij bieden georganiseerd groepsvervoer en zijn dus geen taxiservice en niet op afroep beschikbaar.
  • Zie het prikbord voor mogelijke vacatures etc.
  • Zie ook onze Etalage voor het laatste nieuws.

Wie

Senioren

Meer informatie

Contact

Neem contact op met Eric:

Eric Olivier
Contactpersoon
6