Cursus Mucha Musica

Theater
Cursus
Theater
Muziek
"Life is a lot like jazz. It's best when you improvise." – George Gershwin

Betrap je jezelf meezingend met de radio? Vond je in een eerdere improvisatiecursus de muziekles het hoogtepunt van de cursus? Ben je op zoek naar een (volgende) spannende en creatieve uitdaging en jezelf uitdagen op het podium? Dan is deze cursus vol muziek perfect voor jou!

Heb je enige basis op gebied van improvisatie (bijvoorbeeld de Basiscursus Theatersport of Introductiecursus Improviseren) en vind je muzikale improvisatie één van de leukste onderdelen van eerdere cursussen? Dan is de deze cursus op je lijf geschreven. Net als de Vervolgcursus Theatersport wordt niet alleen naar het WAT gekeken, maar ook naar het HOE en WAAROM: wat werkt in een scène, hoe kun je daar binnen een gegeven situatie mee omgaan, en (tot op zekere hoogte) waarom werkt dat eigenlijk zo? Bij deze cursus is er aanzienlijk meer aandacht voor muzikale improvisatie (50% van de lessen is muzikaal).

Waar de cursussen op basisniveau vooral procesgericht zijn, gaat deze cursus van 12 lessen een stap verder: inhoud, presentatie en publieksinteractie spelen een grotere rol, en er wordt naar een publieksvoorstelling toegewerkt. De datum voor deze voorstelling wordt in overleg met de deelnemers gepland.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Prijs

€295,00

Waar

Spaarnestraat 11a
Utrecht

Meer informatie

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Nico Groenenberg
4