Cursus impromusical

Cursus
Theater
Muziek
Muziekopleidingen
Gedurende 12 lessen ga je de kunst van ‘improvisatiemusical’ verkennen. Aan het einde van de cursus zet je jouw nieuw verworven vaardigheden in tijdens een spetterende muzikale improvisatievoorstelling.

In deze cursus wordt toegewerkt naar een avondvullende musical op basis van improvisatie.

“What we play is life.”

 Louis Armstrong

Betrap je jezelf meezingend met de radio? Vond je in een eerdere improvisatiecursus de muziekles het hoogtepunt van de cursus? Ben je op zoek naar een (volgende) spannende en creatieve uitdaging en jezelf uitdagen op het podium? Dan is deze cursus improvisatiemusical perfect voor jou!

Musicals zijn toneelstukken die met zowel spel, muziek, liedjes als dans geënsceneerd worden. Het verhaal wordt verteld via dialogen, monologen, liedjes en acties van de personages. Muziek versterkt de emoties van de personages, terwijl de choreografie gebruikt wordt om emoties uit te drukken, het verhaal voort te stuwen en de visuele esthetiek te verbeteren.

Gedurende 12 lessen ga je de kunst van ‘improvisatiemusical’ verkennen. Je zult leren hoe je spontane liedjes kunt componeren, verwoorden, en samen of alleen deze ten gehore kunt brengen. Uiteraard komen ook andere aspecten van het improvisatietheater aan bod, van personageontwikkeling tot verhaalopbouw, mise-en-scène en samenspel. Uiteraard alles op basis van improvisatie. Aan het einde van de cursus zet je jouw nieuw verworven vaardigheden in tijdens een spetterende muzikale improvisatievoorstelling. Docent is Lucien Greefkes.

Kijk voor de meest actuele informatie op de informatiepagina: https://springintheater.nl/cursus-impromusical

Wie

Volwassenen

Prijs

€295,00

Waar

Spaarnestraat 11a
Utrecht

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Nico Groenenberg
4