Proefles theatersport en improvisatie

Cursus
Theater
Cultuur
Theatermakers
“The proof is in the eating of the pudding” Schrijf je in voor een kosteloze kennismaking met (theater)improvisatie.

“The proof is in the eating of the pudding”

In theater ‘spelen’ acteurs scènes, en creëren zo een nieuwe werkelijkheid. Voor veel mensen een magisch en spannend proces, helemaal als dat dan ook nog geïmproviseerd is. Het lijkt misschien moeilijker dan het in werkelijkheid is: zo is voor de Basiscursus Theatersport en de Introductiecursus Improviseren geen voorkennis nodig.

De drempel om aan zo’n cursus op beginnersniveau te starten kan echter best hoog lijken. Past het wel bij mij? Sluit het aan bij mijn verwachtingen? Wat voor lesstijl mag ik verwachten? Vragen die hands-on beantwoord worden in een (gratis) proefles. Want sommige dingen moet je gewoon doen in plaats van erover te praten: “The proof is in the eating of the pudding”.

In een proefles van 2 uur kun je proeven aan de basisprincipes van theatersport en theaterimprovisatie. De lesstructuur en -stijl zijn representatief voor de reguliere lessen, en er wordt geproefd aan de belangrijkste kernelementen van theaterimprovisatie, deels met werkvormen uit theatersport. Na afloop heb je een redelijk beeld, en als het bevalt kun je je opgeven voor één van de cursussen op beginnersniveau.

Een proefles is gratis en vrijblijvend, maar een goed humeur en bereidheid te leren is een pré.

Kijk op de website voor de eerstvolgende datum dat er een proefles is, en schrijf je in: https://springintheater.nl/proefles

Wie

Volwassenen

Prijs

Gratis

Waar

Hondsrug 19
Utrecht

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Nico Groenenberg
-14